Hypnoosia tieteellisesti

PIN

Hypnoosin vaikutukset voidaan nykyisin hyvin todentaa aivojen sähkökemiallisen liikenteen aktiivisuutta seuraamalla mm. toiminnallisella magneettikuvauksella. Tämä antaa tieteellisesti kiistattoman todisteen suggestioiden vaikutuksesta suoraan aivotoimintaamme. Tämä on toki ollutkin ammattilaisilla tiedossa jo vuosia, mutta maallikolle tämä tieto on tietystikin lohduttava, koska silloin voi sulkea kaikki vähättelevät hömppäpuheet omaan ” humppalaatikkoonsa ”. Sivuillani on runsaasti viitteitä, missä voi perehtyä asiaan tarkemmin.

PUHEHÄIRIÖ :
Pojalla oli ollut ns. ” ärrävika ” jo pitkään. Vielä yksitoistavuotiaana sitä ei ollut saatu koulussa korjattua. Teimme vahvuustilassa nyrkkiankkurilla mielikuvatyön haastavissa tilanteissa. Tämä vei 20 minuuttia ja oli hänen mielestään hauskaa. Annoin kotiin yhden harjoitteen tehtäväksi muutaman kerran ennen nukkumaan menoa. Vajaan kuukauden kuluessa ongelma oli hävinnyt kokonaan ja kokeiltaessa hän ei pystynyt edes lausumaan r – kirjainta väärin. Ihmeellistä tämä aivokemia ja mielen voima, eikö vain.

UNETTOMUUS, STRESSI, MASENNUS…
Unettomuus liittyy usein elämän hallinnan heikkenemiseen ja stressitason nousuun ja yleiseen väsymiseen/haluttomuuteen. Tämä on nykyisin suorastaan epidemia ja vaikea hoitaa. Yksi syy, miksi monet hoidoista antavat vain osittaisen avun, on se, että ei aina selvitetä niitä ihmisen kokemuksia, mistä unettomuus usein johtuu. Kun kokemukset, jotka joskus ovat hyvinkin traumaattisia, on käyty läpi, niin uni saattaa palautua nopeastikin normaaliin uomiinsa. Tällöin tulee muistaa kuitenkin käsitellä myös stressiä aiheuttavat tekijät ja laatia terve tiekartta hyvään elämään. Ei se ole vaikeaa. Olen sen tehnyt itsekin ja toimii täydellisesti. Moni on hakenut apua hypnoosista, kun ei ole saanut sitä mistään muualta. Uni on aivojen terveyden tärkein huoltaja ja sen pitkäaikainen puute suorastaan tuhoisaan aivojen toimintakyvylle ja ihmisen terveydelle. Onneksi kuitenkin monet ovat saaneet apua mm. hypnoosista.

Voit myös pitää näistä