Hypnoosiviikonpoppu

PIN

Tuntemuksia hypnoosiviikonlopusta

Olin viikonloppuna kouluttamassa uusia opiskelijoita aiheena suggestiot ja niiden vaikutus. Opiskelijat olivat todella motivoituneita ja heillä olikin jo paljon tietoa suggestioista ja niiden vaikutuksista.

Suggestiothan ympäröivät meitä aina ja kaikkialla. Kukaan ei voi elää päivääkään joutumatta suggestioiden kohteeksi. Suurin osa suggestioista kohdistuu tiedostamattomaan mieleemme, mutta vaikuttaa kuitenkin käyttäytymiseemme, niin että emme aina ymmärrä, mistä käytöksemme johtuu. Hyvän elämän hallinnan saavuttamiseksi olisi hyvä tiedostaa miten, missä, milloim ja miksi suggestiot toimivat niinkuin toimivat. Suggestiot toimivat aivoissamme sähköisesti ja kemiallisesti ja suoria suggestioita voidaan aivokuvantamisella mitata ja nähdä missä osissa aivoja ne toimivat.

Tärkeintä olisi mielestäni oppia hallitsemaan suggestotyöskentelyä ja sen vaikutuksia. Helpoin tapa on aloittaa omien suggestioiden tietoinen muodostaminen ja harjoittelu. Voit aloittaa harjoittelemisen, vaikka kirjoittamalla, piirtämällä niitä asioita, joita elämässäsi haluat. Nukkumaan mennessäsi voit sitten kerrata näitä asioita ja visioida asioita tapahtuvaksi konkreettisen tekemisen kuvittelulla. Tällöin visiosi toimii magneetin lailla meilesi kompassille johdattaen sinua toivomaasi suuntaan. Urheilijat käyttävät tätä työkalua kaikkialla jatkuvasti ohjaten fokustaan tehokkaaseen toimintaan.

Mikäli olet innostunut kehittämään elämän taitojasi, ylläkuvattu harjoitus toimii hyvänä ja miellyttävänä ensiaskeleena kohti itsensä älykästä johtamista.

Voit myös pitää näistä