Alkukartoitus

Ensimmäisellä käynnillä tehdään huolellinen alkukartoitus ja koetaan aavistus hypnoosin vahvasta vaikutuksesta. Ensimmäinen istunto kestää puolestatoista kahteen (1h30min – 2h) tuntiin. Hypnoosiohjaus toimii aina vuorovaikutteisesti asiakkaan omista tavoitteista lähtien. Käytän asiakkaan omia sanoja ja toimintoja suggestioina, koska ne toimivat tehokkaimmin. Asiakkaat kokevat poikkeuksetta hypnoosin vahvistavana, miellyttävänä ja rentouttavana kokemuksena ja odottavat yleensä innolla seuraavaa kertaa.

Käyntikerrat

Useimmissa tapauksissa käyntikertoja on kolmesta viiteen kertaan. Mikäli kysymyksessä on esimerkiksi niinkin yksinkertainen asia kuin lentopelko, niin yksikin kerta voi riittää. Käytän myös ulkoistamistekniikoita ja kehittämääni tulityöskentelyä, mikä on varsin vahva myönteinen kokemus ollut kaikille. Rentoutuminen ja kaksisuuntainen aikamatka avaavat mielelle aivan ainutlaatuisen ymmärryksen maailman. Tarpeen vaatiessa esimerkiksi elokuvatekniikalla voidaan kurkistaa tiedostamattomaan mieleemme ja voimatilassa kohdata menneisyyden traumat turvallisessa ja parantavassa kokemuksessa.

Missio

Hypnoosissa ihminen kokee uuden tajunnan tilan, missä ihmeellisen selkeästi voi käsitellä ja avata kokemuksiaan ja ottaa siten kantavia askeleita tavoitteidensa suuntaan kohti mielenrauhaa ja hyvää elämää. Mielestäni jokainen on ansainnut hyvän tasapainoisen elämän ja jokaisella on omat avaimet sen saavuttamiseksi. Tässä työssä haluan olla asiakkaan rinnallakulkijana ja opastajana kohti psyykkistä ja henkistä hyvinvointia. On todella palkitsevaa kun saa kokea asiakkaan vapautuvan kahleistaan ja nähdä hänen kulkevan siihen suuntaan, mihin haluaakin mennä.

Arjesta selviämisen työkalut

Annan asiakkaalle aina erilaisia työkaluja, joita hän voi käyttää arjessaan päämääriensä saavuttamiseksi. Hyödynnämme unen ja alitajunnan luovaa voimaa ihmisen nukkuessa. Aivot näet toimivat vallan vilkkaasti myös yön aikana ja menetelmälläni uniaika voidaan laittaa palvelemaan ihmisen voimavaraistamista. Ratkaisukeskeiset menetelmät, ankkurointi, posthypnoottiset suggestiot ja henkilökohtaisesti tehty äänite ovat osoittautuneet myös tehokkaiksi keinoiksi kohti aitoa läsnäoloa ja iloista, onnellista elämää. Metaforatyöskentely toimii erinomaisesti ja antaa alitajunnalle ja mielelle mahdollisuuden ratkaista haasteita yksilön kannalta parhaalla tavalla. Valokuvatekniikka on myös vahva suggestotyöskentelyn väline ja toimii mainiosti posthypnoottisena työkaluna arjessa.

Minua koskettaa aina uudestaan ja uudestaan se valtaisa voima, mikä ihmisen mielellä on hoitaa ihmistä itseään. Nämä voimat ovat jokaisen itsensä sisällä käyttövalmiina. Autan asiakasta löytämään polun ja kosketuksen itseensä, siten hänellä on mahdollisuus kasvaa henkisesti tasapainoiseen elämään.